Zaterdag 9 oktober: Vrijwilligersfeest

Lieve Logan-vrijwilligers,

TC Logan zonder vrijwilligers. Dat is zoals de smaak van mijn vrouw: leuk, maar quasi onbetaalbaar. Het is namelijk dankzij al onze vrijwilligers dat we onze club gezond, aangenaam en toegankelijk kunnen houden. En dus verdienen zij één voor één een bloemetje. Maar omdat die nu eenmaal snel verwelken, hebben we voor een alternatief gezorgd. Namelijk een hopelijk blijvende herinnering.

Iedereen die zich afgelopen seizoen als vrijwilliger ingezet heeft - You know who you are! - is op zaterdag 9 oktober vanaf 19 uur welkom voor het grote Vrijwilligersfeest in de chalet. Daar zullen we jullie trakteren op een welverdiend hapje en drankje. Geen paniek, we zullen niet zelf koken. Ook dit jaar wordt alles verzorgd door de kraks van Gourmet Invent.Voelt u zich dus aangesproken als het woord “vrijwilliger” valt? Schrijf u dan zonder gêne in via de website www.tclogan.be onder de rubriek “Activiteiten”. En omdat achter elke sterke vrijwilliger ook een sterke partner staat, zijn die ook welkom. Inschrijven voor 4 oktober.

Hopelijk tot dan,

Het Logan-bestuur

 

Zaterdag 2 oktober: Fin de saison

Lieve Logan-leden,

De tijd vliegt als je je amuseert. En dus ook als je tennist. Het einde van het zomerseizoen is weer in zicht. Op zaterdag 2 oktober gaan de veegnetten weer enkele maanden aan de haak.

Maar dat laten we ook dit jaar niet ongemerkt passeren. Want zoals het TC Logan betaamt, wordt de laatste dag er opnieuw eentje waarbij de afwezigen ongelijk zullen hebben: met tennis én feest. Op die dag staan alle finales van ons Clubtoernooi gepland én zetten we samen een punt achter de voorbije tenniszomer. En dat met een drankje en pasta à volonté. Niet onbelangrijk: inschrijven is verplicht.🎾         Wanneer?
        Zaterdag 2 oktober

🎾        Waar?
        De leukste tennisclub van het land. Durf nu niet te vragen waar jullie dan moeten zijn.

🎾        Wat?
        Finales Clubtoernooi.
        Pasta à volonté verzorgd door de onnavolgbare Koen Bossuyt van Catering Bossie.

🎾        Prijs?
        Volwassenen: 9 euro per persoon
        Kinderen tot 12 jaar: 6 euro per persoon

🎾        Hoe inschrijven?
        Via de website www.tclogan.be. Ga naar “Activiteiten”. Inschrijven voor 29 september.

Sportieve groeten en hopelijk tot dan,
Het Logan-bestuur

 

Winnaar fotowedstrijd

Fotografe Ilse Naudts is publiekswinnaar van de fotowedstrijd tijdens het Logan Dubbeltornooi. Met 45 stemmen ontvangt zij een fles cava die vanaf vrijdag 27 augustus kan worden afgehaald in de bar van TC Logan. (In de koelkast staat een fles met een naamkaartje)


De ingezonden foto heeft warmte en diepte, waardoor er van alles aanwezig is om er wat langer naar te kijken. Alsof er een verhaal verteld wordt waar je even bij stil blijft staan. ;-)


Proficiat aan Ilse en alle fotografen.  Jullie inzendingen waren een lust voor ieders oog en tonen de sfeer van het dubbeltornooi op een speelse en levendige wijze.


Graag nogmaals een oproep om jullie foto's door te sturen via WeTransfer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dit is een gratis webapplicatie om grote bestanden door te sturen.  Zonder de originele foto's kunnen we deze niet op de website of de monitor in de bar publiceren. Dat was uiteindelijk het doel van deze wedstrijd.

 

Fotowedstrijd: De nominaties

De eerste fotowedstrijd werd een succes. Tijdens het Grote Dubbeltornooi werd door een 20-tal leden meer dan honderd foto's gepost op de Facebook groep van TC Logan.
Foto's afhalen van Facebook is mogelijk maar deze hebben een zeer lage resolutie waardoor ze meestal onbruikbaar zijn voor het gebruik op onze website.  Daarom een oproep naar iedereen om ook jullie foto's nog door te sturen via WeTransfer (gratis) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We maken er dan mooie publicaties van die zullen getoond worden op de slider van onze website.  De huidige foto's op de slider zijn slechts tijdelijk!

Nu we spijtig genoeg enkel nog herinneringen hebben aan de zalige twee weken van het dubbeltornooi werd het dan ook tijd om de nominaties van de fotowedstrijd bekend te maken.
17 nominaties werden gekozen uit de talrijke inzendingen.  Tijdens een volle week is het nu mogelijk massaal via een poll te stemmen op jouw favoriete foto's. Deze poll vind je op de TC Logan Facebook groep.  Je kan op meerdere foto's stemmen maar slechts eenmaal. De poll wordt afgesloten maandag 23 augustus om 20 uur.

De winnende foto zal uiteindelijk bepalen wie zegeviert tijdens deze fotowedstrijd en een fles cava in de wacht sleept.

 

Tennislessen winterseizoen 2021-2022

Voor het seizoen 2021-2022 werken we met verschillende lesgevers.
Volgend schema is een richtlijn om te weten welke lesgever wanneer lesgeeft:

 • Woensdagnamdiddag: Sophie Poorteman
 • Zaterdagvoormiddag: Thomas Florizoone
 • Zaterdagnamiddag: David Lambilotte

Wanneer?

 • Tennislessen starten in oktober 2021.
 • Inschrijven mogelijk tot 31 augustus 2021

Waarvoor kan je je inschrijven?

 • Je schrijft in voor een lessenreeks van 20 lessen.
 • Het plein heb je elke week ter beschikking tot april 2022
 • Jeugdleden kunnen zich inschrijven voor een lessenreeks op woensdagnamiddag of zaterdag (voor- of namiddag).
 • Volwassenen kunnen zich enkel inschrijven voor een lessenreeks op zaterdagnamiddag.

Kostprijs?

 • Een tennisles kost €30 per uur. Voor een lessenreeks wordt er bijgevolg €600 betaald.
 • Een terrein bezet door een volwassenen kost €300 en een terrein door jeugd €150.
 • De som van de bedragen (€900 voor volwassenen en €750 voor jegudleden) wordt gedeeld door het aantal deelnemers binnen de lesgroep.
 • Het bedrag wordt per reeks rechtstreeks aan de leerkracht betaald bij aanvang van de eerste les.

Hoe inschrijven?

 • Je schrijft in voor een lessenreeks via de website van TC Logan, onder de rubriek ‘Activiteiten’.
 • Elke leerling dient zich afzonderlijk in te schrijven!
 • De inschrijvingsperiode loopt tot 31 augustus 2021.
 • Noteer bij de inschrijving:

  • Voorkeur voor moment.
  • Geef eventueel de namen op van de kinderen/ mensen met wie je samen wenst les te volgen.
  • Noteer uw tenniservaring (bijvoorbeeld aantal jaar tennisles)

Problemen met de registratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider