Loganbar nog open tot en met vrijdag 16 oktober

Doordat het seizoen wegens de coronamaatregelen pas later kon starten, heeft het bestuur beslist de bar nog een drietal weken extra open te houden (als het weer het toelaat, natuurlijk).  Dit kan dankzij de inzet van de vele vrijwillige baruitbaters die bereid zijn om er nog een beurt bij te nemen.

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om die vele vrijwilligers nog eens uitdrukkelijk te bedanken!  Zij zorgden er voor dat we toch nog van een mooie tenniszomer konden genieten.  Het jaarlijkse vrijwilligersfeest kan jammer genoeg niet doorgaan, maar als dank voor hun inzet biedt het bestuur al wie meewerkte een fles cava aan.  Die zullen vanaf begin oktober klaargezet worden in de keuken (met naametiketten, alfabetisch geordend op de VOORNAAM).  Mochten we jou of iemand anders over het hoofd hebben gezien, stuur dan maar een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Leve Logan!

 

Vrijdag 11 september: Vrije dubbelavond

Op vrijdagavond 11 september wordt terug een vrije dubbelavond georganiseerd.
We starten met de eerste dubbels om 19:30. Na iedere set wordt er gewisseld.

Vooraf inschrijven is niet nodig.

Tevens zullen er broodjes met een lekkere BBQ-worst te verkrijgen zijn.

Update 31-07: Logan dubbeltornooi 2020: Enkel voor eigen leden

De beslissing om ons dubbeltornooi in z’n normale vorm niet te laten doorgaan, was al eerder genomen…
Dat was een weloverwogen beslissing omdat het gewoon onmogelijk is om ons fantastische tornooi (met vele honderden deelnemers/toeschouwers en talrijke evenementen) te laten doorgaan, conform de geldende coronamaatregelen.

Om onze vele leden toch een mooie tenniszomer met wat ‘competitiesfeer’ te bezorgen, organiseren we een alternatief dubbeltornooi, exclusief voor de leden van Logan.  Net zoals voor de baruitbating zullen we er voor zorgen dat alles volgens het boekje (lees: evenementenmatrix) verloopt en zullen we er met z’n allen alles aan doen om coronaproof te werken.  Dat doen we ook al enkele weken voorbeeldig bij de baruitbating, waarvoor dank!

Timing: maandag 3 tot zondag 16 augustus 2020

  Reeksen maximum punten
  Heren Dames Gemengd
  DH90 DD70 DG100
Min leeftijd 14 jaar DH50 DD30 DG50
samen 35 jaar DH25 DD10 DG25
  DH10   DG10
*Dame 50+, heer 55+     DG30*

 

Er werd heel bewust gekozen voor deze ‘alternatieve’ puntenverdeling omdat we iedereen (ook de hoogst en laagst geklasseerden) de kans willen geven om zich te meten met clubgenoten.  We hopen hierbij vooral dat leden die nog niet eerder durfden deel te nemen aan een tornooi nu ook de stap zullen zetten…  Deelnemen en samen plezier maken is in deze echt veel belangrijker dan winnen!

Het inschrijvingsgeld werd gehalveerd (€ 6), maar toch voorzien we weer een mooie prijzentafel voor de winnaars van de reeksen (bonnen te besteden bij onze sponsors).  Bij start van elke wedstrijd krijgen de deelnemers een nieuwe doos ballen.  Die mag de verliezer na de wedstrijd houden als troostprijs. 

En ook dit nog: het geplande jeugdtornooi (maandag 10 tot zaterdag 15 augustus) gaat gewoon door.  Inschrijven kan via deze link: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-inschrijven?tornooiId=57275

Nog enkele mededelingen i.v.m. het clubtornooi

  • Deelnemers aan het clubtornooi moeten zich steeds aanmelden bij de tornooileiding, die zit in de bureau (neem hiervoor de trap naar de chalet). Inschrijvingsgeld wordt betaald met bankkaart of Payconiq, er wordt dus geen cash aanvaard.
  • De tornooileiding rekent 1u45min per wedstrijd om zo wachttijden te voorkomen na aanmelding.
  • Drink je na de match nog iets met je medespelers, houd dan ook rekening met de social distancing (tenzij een medespeler in je sociale bubbel van 5 zit). We zullen ervoor zorgen dat de tafels voldoende ver uit elkaar staan, gelieve die dan ook niet te verplaatsen. Je zal ook bediend worden aan tafel.
  • Voor elke verplaatsing op de club moet je dus een masker dragen, tenzij je op het terrein staat of iets drinkt op het clubterras of in de bar.
  • Houd als toeschouwer ook steeds rekening met de social distancing, tenzij je naast iemand zit/staat die in je bubbel van 5 zit.
  • Houd steeds rekening met handhygiëne, er is voldoende handontsmetting voorzien.
  • Indien de tornooileiding niet alle terreinen nodig heeft op bepaalde momenten, dan komen die weer vrij voor wie recreatief wil spelen.

Laat ons ondanks al die maatregelen toch genieten van het clubtornooi en er een mooie veertiendaagse van maken.

Vrijdag wordt terug vrije dubbelavond

We zagen er al een poosje naar uit. Met de versoepeling van de corona-maatregelen kan de vrije dubbelavond op vrijdag terug doorgaan.
We starten op vrijdag 2 juni om 19:30. Na iedere set wordt er gewisseld.


Heropstart baruitbating

Beste vrienden van TC Logan

Vooreerst willen we jullie allemaal bedanken voor het respecteren van de afspraken en maatregelen bij de start van dit bijzondere tennisseizoen.

Vanaf maandag 8 juni gaat ook de bar weer open, conform de richtlijnen van de overheid bij de heropstart van de horeca.

De komende twee weken zullen de bestuursleden de bar uitbaten om zo even te kunnen proefdraaien, voor we de fakkel doorgeven aan onze 25 teams met vrijwilligers.  

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider