2012-Heden:35 jaar TC Logan

In 2012 nam Ann Dumon de fakkel over van monument Johan Van Acker. En dat deed onze eerste vrouwelijke voorzitter met verve. Het bestuur werd aangevuld met enkele nieuwe krachten en Logan groeide verder uit tot een van de grootste en vooral gezelligste familieclubs van de streek. De ondertussen traditionele ledenstop eind januari is daar het beste bewijs van: TC Logan bloeit als nooit tevoren!

Het is alom gekend: in Logan primeren amusement en recreatie. Maar toch spelen elk jaar minstens 30 vriendengroepjes interclub en met succes! Jaar na jaar worden provinciale titels binnengerijfd en stoten meerdere Loganteams door naar de nationale eindrondes van Tennis Vlaanderen. Maar bovenal staat interclub in Logan voor gezelligheid en samen lekker eten (en wat drinken, natuurlijk  ). Daarom zijn de tegenstanders steeds heel gelukkig als er een Logan-team in hun poule zit…

En dan is er natuurlijk nog ons onovertroffen dubbeltornooi dat begin augustus 2017 voor de 15de keer georganiseerd wordt. Iedereen wil er steeds weer bij zijn en bepaalde reeksen zijn al weken op voorhand volgeboekt. Misschien zitten ook onze fantastische thema-avonden (ribbetjesavond, Karmeliet, Oberbayern, mosseldag, cocktailnight…) daar voor wat tussen? Het TC Logantornooi is elke dag een feest! Jammer, maar meer dan 420 koppels kunnen we echt niet aan…

Het clubkampioenschap, de fietstocht, de openings- en sluitingsreceptie, het vrijwilligersfeest, invitatieavond, Moworomspeeljegieniememien, vriendschappelijke ontmoetingen, de jeugdavonden op woensdag en vrijdag, de Masters op donderdag en de Ladies op dinsdag… vullen de Logankalender verder in.

Sinds hun oprichting in 2012 kennen ook de Logan Bikers een groeiend succes. Momenteel wordt er op woensdagavond zelfs in drie niveaugroepen gefietst en tijdens de winter trekken de fietsvrienden samen naar de spinning om de conditie op peil te houden.

Heel bijzonder is toch ook wel onze manier van baruitbating. In Logan word je steeds weer vriendelijk bediend door één van de meer dan 25 vrijwillige barteams. Die vrijwilligerswerking maakt Logan echt wel uniek!

Alle info over de werking van onze club is te vinden op www.tclogan.be. En op onze Facebookgroep voor de leden verschijnen steeds de laatste nieuwtjes.

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider