Algemene informatie

De ligging van de terreinen

Onze contactgegevens zijn: Isenbaertstraat 22 te 8490 Jabbeke, 050 67 76 67

De jeugdavonden

De jeugdavonden vinden het komende seizoen plaats op woensdag of vrijdag (tijdstip afhankelijk van de leeftijd). Jeugdleden die wensen deel te nemen aan de jeugdavonden (t/m geboortejaar 2001) moeten zich inschrijven bij de Gaëlle Vermaut (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meer info over de jeugdavonden, stages en jeugdtornooien vind je op deze website onder de rubriek 'jeugd'.

Vrije dubbels op vrijdagavond

De ‘vrije dubbels’ vinden weer plaats op vrijdagavond, we starten om 20.00 uur (vanaf 7 april)!

Lessen

Leden (jeugd en volwassenen) kunnen tijdens het zomerseizoen een reeks van 8 tennislessen volgen (240 euro per reeks te verdelen onder het aantal deelnemers). Er wordt voor de planning zoveel mogelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid en met het aantal gewenste deelnemers per groep.

Wie les wil volgen stuurt naam, geboortedatum, tenniservaring en drie voorkeursmomenten door naar Willem Pinsart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478 21 66 57.

Uitbating chalet

Voor de uitbating van de chalet doen we weer beroep op vrijwilligers. We streven naar minstens twee vrijwilligers per avond. Het is een ideale gelegenheid om meer leden te leren kennen en op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes...
Dit jaar wordt een introductie voor de baruitbaters georganiseerd met een sessie bier tappen. De datum wordt later nog meegedeeld.
Wie zichzelf én de club een goede dienst wenst te bewijzen door mee te helpen bij de uitbating van de bar (slechts één weekdagavond per maand!), neemt contact op met Geert Benoot (0486 69 51 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Nieuwe kandidaat-baruitbaters zijn zeker welkom!

Sponsoring

De adverteerders van vorig jaar ontvangen een mail met de informatie over de advertentieovereenkomsten (de formules blijven dezelfde als vorig jaar). Wie vragen heeft i.v.m. sponsoring neemt contact op met Helena Deblaere (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Kalender 2017

Noteer alvast onderstaande data! Wie graag een activiteit wil organiseren, kan hiervoor contact opnemen met het bestuur.

  • Zondag 15 januari - Nieuwjaarsreceptie
  • Zaterdag 1 april - Opening seizoen 2017
  • Zondag 16 april - Feest 35 jaar TC Logan
  • Maandag 5 juni - Familiefietstocht
  • Vrijdag 7 juli - Invitatietornooi
  • 29/07/2016 tot 13/08/2016 - Dubbeltornooi
  • Vrijdag 11 augustus - Ribbetjesavond
  • Zaterdag 30 september - Sluiting tennisseizoen 2017
  • Zaterdag 14 oktober - Vrijwilligersfeest