De Logan Bikers nemen een nieuwe start

Na 5 jaar Logan Bikers willen we graag een nieuwe start nemen en terug gaan naar onze oorspronkelijke intentie: de (bar)leden van TC Logan de kans geven om op woensdagavond (en op zondagmorgen?) gezellig samen te fietsen.

Zoals zo veel fietsgroepen maakten ook wij wel eens de fout om te snel te gaan…  Daardoor haakten af en toe wel eens mensen af, zeer tot onze spijt.  Daarom willen we vanaf de start van het nieuwe seizoen starten met drie niveaugroepen, dus voor elk wat wils!

  • De ‘Easy bikers’ (start to bike, met o.a. enkele dames)
  • De ‘Comfortgroep’ (gemiddelde 26 à 29 km/u)
  • Het ‘Tempo team’ (gemiddelde +30 km/u)

We hopen echt dat onze groep nog wat zal aangroeien, zodat we die drie niveaus kunnen aanhouden.  Lukt dat uitzonderlijk niet, dan rijden we samen en steeds geldt het principe ‘samen uit, samen thuis’.

Op vraag van heel wat leden bieden we ook onze vernieuwde fietsuitrusting voor dames en heren aan (zie het smaakvolle ontwerp op de foto).  Het gaat om kwalitatieve Vermarc-kledij met een heel goed zeem in de broek (LD, idem als de profrenners).

We bieden de volgende stukken (voor dames en heren) aan voor een heel interessante prijs:

  • Trui korte mouw: € 42
  • Trui lange mouw: € 47
  • Korte broek: € 55
  • Lange broek: € 70

De fietskledij kan gepast worden in de kleedkamers tijdens de nieuwjaarsreceptie van zondag 15 januari of als dat niet lukt op woensdag 18 januari om 20 u., eveneens in de Logan-kleedkamers.
De bestellingen moeten binnen zijn vóór vrijdag 20 januari, zodat we het seizoen hopelijk kunnen starten in onze nieuwe uitrusting.

Alle leden en barleden (€20), dames en heren, zijn van harte welkom!  Graag zien we vanaf dit jaar allen in Logan-uitrusting en het dragen van een helm is verplicht.  Verder rijden we op eigen risico en verwachten we dat iedereen een eigen verzekering heeft (Tennis-Vlaanderenleden zijn automatisch verzekerd, de anderen kunnen best een verzekering nemen bij de Vlaamse Wielrijdersbond.  Voor €30 per jaar is je hele gezin zelfs verzekerd.  Meer info op www.vwb.be.

We starten het nieuwe seizoen op woensdag 5 april om 18.30 u. en na Hemelvaart (woe 31 mei) vertrekken we om 19 u. Vanaf september starten we dan weer om 18.30 u.  Na het fietsen kan er uiteraard gedoucht worden en kunnen we in de Loganbar wat nakaarten…

We willen er ook op wijzen dat iedereen bij de seizoenstart en in september moet zorgen voor verlichting, want het gebeurt wel eens dat het al duister wordt als we in Logan arriveren.

Als er voldoende interesse is, zal er ook op zondagmorgen worden gereden.  Dat is nog af te wachten…  Bovendien zijn er ook plannen voor een ‘Koninginnerit’ (weekend?) in de loop van het seizoen.

Tot zondag hopelijk op de receptie?

Met sportieve groet.

Het Logan Bikers bestuur (Han, Geert en Kurt)