Wo 3 oktober: Logan Bikers End Season Diner

Op woensdagavond 3 oktober wordt het einde van het seizoen voor de Logan Bikers afgesloten met een ribbetjes festijn.
Na nog een korte rit die start om 18:30 wordt iedereen tegen 20 uur verwacht voor het aperitief gevolgd door ribbetjes à volonté met groenten en frietjes.

Lees meer...

Logan Bikers - Start zomerseizoen

Na de geslaagde winter spinning maakt het Logan Bikers bestuur zich alweer klaar voor een nieuw zomerseizoen.


Het is de bedoeling terug elke woensdagavond te starten voor een aangename rit van een vijfitig- tot zestigtal kilometers.
Net zoals vorige jaar, wanneer nodig, splitsen we ons terug op in de ondertussen drie gekende 'niveaus': Tempo Team, Comfort Team & Easy Bikers. 
Voor elk wat wils dus.

Lees meer...

Zaterdag 7 april - 14:00 : Logan Offroad Challenge

Na wat brainstormen wil het Logan Bikers bestuur met de aanvang van het zomderseizoen uitpakken met een nieuw initiatief: de allereerste LOGAN OFFROAD CHALLENGE of een VTT-tocht, exclusief voor Logan-leden.

Uiteraard vertrekken we met onze MTB in Logan voor een tocht van 52 km voor de geoefende fietsers, ongeveer de helft voor de minder getrainden onder ons.  Het parcours doorkruist 5 bossen en is grotendeels verkeersvrij.  Zeker meer dan de helft van de rit rijden wij op onverharde wegen en we zijn nooit verder dan 10 km van ons vertrouwde Logan verwijderd.  In tegenstelling tot de reguliere mountainbiketochten zullen we het parcours niet bewegwijzeren, maar rijden we in de gekende groepen en dus op drie niveaus: Tempo Team (sportief), Comfort Team (gezapig) en Easy Bikers  (echt rustig, 25 km).  Zoals steeds geldt ons motto: samen uit, samen thuis.  We willen er vooral een gezellige bedoening van maken!  Onderweg zijn er 3 rustmomenten/bijzondere bevoorradingen voorzien, dit op beide parcours.

 

Lees meer...

Woensdag 7 maart: Spinning Workout La Zafra

Woensdag nemen we je mee naar de prachtige westkust van Spanje.
Deze workout start in het pitoreske dorpje La Zafra in de Spaanse provincie Badajoz. Van daaruit verkennen we de omgeving van deze zeer mooie streek.

Lees meer...

Woensdag 28-02: Spinning Workout Col du Galibier

De voet van de Col du Galibier bevindt zich nabij het dorpje Saint-Michel-de-Maurienne. Via de mooie bergwegen komen we halverwege de les terecht in de eeuwige sneeuw! Als je ziet hoeveel sneeuw hier in de zomer begrijp je waarschijnlijk wel waarom deze bergpas in de winter wordt afgesloten voor verkeer.

Lees meer...

Spinning Marathon Zuid-Limburg wordt verplaatst naar woensdag 21 februari

De tweede spinning marathon van in totaal drie marathons dit jaar. Dit keer in Nederland. De provincie Limburg staat bekend om haar prachtige natuur en glooiende landschap. En dat is precies wat je in deze les gaat zien. In het gebied rond de grens met België krijg je een afwisselende les voorgeschoteld.

Lees meer...

Woensdag 7-02 Spinning Workout Col du Glandon

Col du Glandon is een prachtige route die je meeneemt naar de top van de berg die voornamelijk bekend is door zijn aanwezigheid in verschillende edities van de Tour de France. De Col du Glandon is 1924 meter hoog en ligt in het Grandes Rousses massief in Zuidoost Frankrijk.

Lees meer...