Feest 35 jaar TC Logan - Onvergetelijk

Toen ik een aantal maanden geleden te horen kreeg dat het bestuur van plan was een feest te geven naar aanleiding van het 35 jarig bestaan van TC Logan was ik al enthousiast. Toen ook nog bleek dat dit door zou gaan in de fantastische theaterzaal van het SPC Jabbeke, dat Franky en zijn geëngageerd team (Gourmet Invent) de catering zouden verzorgen én de artiesten van de band Domino alles gingen opluisteren was ik bovendien super enthousiast.

De theaterzaal is uitermate geschikt voor een dergelijk feest en biedt tal van mogelijkheden om alles perfect op te smukken en de catering met zijn volle potentie te laten uit pakken.  De eerste beelden van de aangeklede zaal op Facebook toonden dit ook meteen aan.

Franky en zijn team hebben reeds hun degelijkheid bewezen. Sinds een aantal jaar verzorgen ze ook voor TC Logan met veel succes recepties, sponsoravonden en feestjes. Ook ditmaal was alles weer toppie verzorgd.  Heel wat keuze, diverse lekkere voorgerechtjes en allerhande fijne hoofdgerechten.  Voor elk wat wils.

 

De band Domino vervolgens… Het is de tweede maal dat ik door Domino betoverd werd.  Hen een coverband noemen is eigenlijk inferieur, banaal en zelfs gemeen. Het zijn topartiesten die het publiek meenemen voor een reis doorheen de muziekgeschiedenis sinds de jaren zeventig. Langzaam maar zeker stijgt de ambiance ten top tot iedereen alle remmen los gooit en de massa zich niet meer kan inhouden.  Verkeerdelijk heb je de indruk dat het allemaal zo eenvoudig wordt gebracht.  Drie artiesten, een akoestische bas en gitaar. Zang, trom, blokfluit,…  Neen het zit allemaal heel vernuftig ineen.  Met veel vindingrijkheid en tot in het detail ingestudeerd.  Fantastisch gewoon en wat ben ik jaloers op deze talenten.

 

Om een buitengewone en briljante avond te verkrijgen dien je echter nog over een vierde ingrediënt te beschikken.  Een grandioos en mieters publiek. En dat is net wat TC Logan nooit ontbreekt.  Ik ben reeds lid toen de dochters begonnen te tennissen.  Neen geen 35 jaar, maar toch al minstens 15 jaar. Toen waren er misschien 200 leden, nu bijna 700.  Maar niettegenstaande deze groei en expansie heeft TC Logan nooit zijn eigenheid verloren.  We hebben een begeesterd bestuur en alle leden worden zoals bij aanvang nog steeds betrokken bij alle activiteiten. Vrijwilliger zijn, is een erezaak voor een Loganist en dat is niet veranderd. Dat maakt hen net zo uniek en verbonden met elkaar.  Loganisten zijn één familie en hebben maar een lichte vonk nodig om in alle uitbundigheid te vieren. Dat onze Dieter daar een exponent van is, werd zaterdag weer bewezen.  Je was te gek, iedereen was geweldig.  Domino kon geen beter publiek wensen.

Bedankt bestuur,
Bedankt Franky en zijn team,
Bedankt Domino,
Bedankt geweldige leden van TC Logan,
Bedankt voor een prachtig, nooit te vergeten feest.

Han

Hierbij nog wat foto’s met dank aan Geert Benoot en Carl Aerts.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210948849810273&set=oa.1384199738285624&type=3&theater

En... filmpjes van vooral onze Dieter.
(Geert Benoot)

Dance 1

Dance 2

Dance 3

Dance 4

Dieter: Sexy als je danst

Dieter in actie 1

Dieter in actie 2

Don't stop me now

Halleluljah

Laat de zon in je hart

Pretty Woman

Sky full of stars

Take my love