Clubkampioenschap Enkel voor jeugd en volwassenen: inschrijven vóór 15 mei via de website

Wie wenst deel te nemen aan het jeugdclubkampioenschap (enkel) kan zich via deze link inschrijven. Wij plannen de wedstrijden daarna in. De data liggen al vast, dus houd deze zeker vrij als je je inschrijft.

  • U11 (°2010-2011) en U13 (°2008-2009) spelen op woensdagnamiddag, om 14.30 uur of 15.30 uur. En dit vanaf woensdag 26 mei tot en met 16 juni
  • U15 (°2006-2007) en U17 (°2004-2005) spelen op zaterdagvoormiddag om 9.30 uur, 10.30 uur of 11.30 uur. En dit vanaf 29 mei tot en met 19 juni.

Het clubkampioenschap voor volwassenen (enkel) gaat door op vrijdagavond om 19.30 uur, 20.30 uur of 21.30 uur. En dit vanaf vrijdag 28 mei tot en met 25 juni. Inschrijven kan via deze link. Houd deze data dan ook zeker vrij. Wij plannen jullie wedstrijden telkens in en die zullen zichtbaar zijn in het reservatiesysteem. Je ontvangt de planning ook telkens via mail.

De reeksen zijn in dames en heren opgedeeld: telkens 3 punten, 10 punten, 20 punten en een open reeks. Jeugdspelers geboren in 2004 en 2005 met minstens 10 punten kunnen ook bij de volwassenen inschrijven.

Er wordt telkens in poules gespeeld. De laatste datum is telkens voorzien voor de finales en de wedstrijden voor de ereplaatsen. Er wordt één uur gespeeld en de games worden opgeteld. De uitslag moeten jullie op het scorebord in de chalet noteren.

Als je om één of andere reden toch verhinderd bent voor een geplande wedstrijd, dan plan je die ontmoeting zelf in. Die moet dan wel vóór de oorspronkelijk geplande wedstrijd gespeeld worden. Breng ons hier ook telkens van op de hoogte zodat wij de geplande wedstrijd kunnen annuleren en het terrein kunnen vrijgeven.

Wij hopen dat we er een mooi clubkampioenschap van kunnen maken. Schrijf dus massaal in en laat ons op die manier het wedstrijdgevoel van de interclub toch een beetje beleven.

Meer informatie over het dubbel clubkampioenschap volgt later.

 

Charlotte Monkerhey en Ann Dumon

 

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider