Heropstart baruitbating

Beste vrienden van TC Logan

Vooreerst willen we jullie allemaal bedanken voor het respecteren van de afspraken en maatregelen bij de start van dit bijzondere tennisseizoen.

Vanaf maandag 8 juni gaat ook de bar weer open, conform de richtlijnen van de overheid bij de heropstart van de horeca.

De komende twee weken zullen de bestuursleden de bar uitbaten om zo even te kunnen proefdraaien, voor we de fakkel doorgeven aan onze 25 teams met vrijwilligers.  

Tijdens de jeugdavonden en in de weekends is de bar (voorlopig) niet open. We willen ook uitdrukkelijk vragen om geen eigen drank of hapjes mee te brengen naar Logan!  Het is ook niet de bedoeling dat ouders blijven hangen op het terras (samenscholing?)

De bar wordt op zaterdag 6 juni volledig gepoetst, ontsmet en ingericht volgens de richtlijnen van de Veiligheidsraad. Voor de bezoekers zijn de belangrijkste wetenswaardigheden de volgende:

  • Er kan enkel zittend aan tafeltjes bediend en geconsumeerd worden en niet aan de bar!
  • Voor het binnenkomen in de bar (met eenrichtingsverkeer) ontsmet elke bezoeker de handen.
  • De toiletten zijn toegankelijk, maar ook daar geldt de 1 ½ meter-regel …
  • De bartenders en kelners dragen een mondmasker en handschoenen.  Voor de bezoekers van de bar is een mondmasker uiteraard geen must.
  • Vermijd het overbodig heen en weer lopen en respecteer steeds de 1 ½ meter-regel.
  • We kochten ook een tweede jetonautomaat aan en er kan nu ook cashloos worden betaald.
  • De lage drankprijzen werden (op enkele uitzonderingen na) behouden…

We zijn blij jullie weer te kunnen bedienen en we hopen jullie te mogen verwelkomen op het gezellige Loganterras.  En we hopen natuurlijk dat we binnen een paar weken weer beroep kunnen doen op de vele vrijwilligers (zeker ook in deze moeilijke periode).  Dank voor jullie support en begrip.

Samen sterk!  Leve Logan!
Het bestuur

 

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider