Logan bikers vertrekken om 18:30

Vanaf komende woensdag vertrekken de Logan Biker om 18:30.
Zorg ook voor voldoende verlichting want het wordt steeds vroeger donker wanneer we aankomen in Logan.

 

 

Logan Bikers: Wekelijkse fietsrit blijft plaatsvinden na verstrengde coronamaatregelen

Zoals allen weten zijn de coronamaatregelen naar aanleiding van de stijgende besmettingen terug verstrengd.

Volgens het Ministeriëel Besluit van 28 juli 2020 gepubliceerd in het Belgische Staatsblad, zijn “activiteiten in georganiseerd verband, in het bijzonder door een club of vereniging, steeds in aanwezigheid van een meerderjarige trainer, begeleider of toezichter” toegelaten met een maximum van 50 personen.

Onze wekelijkse woensdagavondritten vinden dus nog steeds plaats zoals gepland om 19:00 met vertrek te Logan. Ook deze avond.

 

Achteraf een douche nemen en een drankje nuttigen, kan ook nog steeds. Wel volgen we volgende afspraken:

 • Draag steeds een mondmasker op de club vanaf +12 jaar behalve als je al zittend iets consumeert op het terras of in de bar en uiteraard ook niet onder de douche 😉.
 • Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt.
 • Hou 1.5 meter afstand van elkaar en wissel niet van plaats.
 • Geef spontaan de contactgegevens van 1 persoon van je tafelgezelschap op via het registratieformulier of via de QR-code.
 • Blijf de aanwijzingen i.v.m. handhygiëne respecteren.
 • Bestellen aan de bar kan enkel indien er slechts 1 barmedewerker is. Hou dan 1.5 meter afstand. Wanneer meerdere barmedewerkers aanwezig zijn, wordt de bestelling aan tafel opgenomen.
 • Respecteer het sluitingsuur.

Bestuur Logan Bikers

Eindelijk de eerste rit...

Beste Bikers,

Yes! Goed nieuws. De kogel is door de kerk.
Vanaf woensdag 10 juni vliegen we er opnieuw in en starten we om 19u voor het eerste ritje in 2020 en dit op 2 niveaus.
Na onze ritten is er evenwel nog GEEN gelegenheid om te douchen, maar we kunnen wel al genieten van een drankje(s) binnen of op het terras.
Natuurlijk enkel mits het respecteren van de afspraken en richtlijnen van TC Logan: er is bediening aan tafel, enkel zittend consumeren en nodeloos over en weer geloop vermijden.
We kijken er naar uit om samen opnieuw te kunnen genieten van de toffe ritjes met bijhorende après.

Het Logan Bikers bestuur

 

Logan Bikers: Start wielerseizoen 2019

Na terug een geslaagd spinning winterseizoen start vanaf woensdagavond 10 april voor de Logan Bikers het fietsseizoen.
We starten het nieuwe seizoen terug met drie niveaugroepen, dus voor elk wat wils!

 • De ‘Easy bikers’
 • De ‘Comfortgroep’ (gemiddelde 26 à 29 km/u)
 • Het ‘Tempo team’ (gemiddelde +30 km/u)

We hopen dat deze succesformule terug inslaat zodat we deze drie niveaus kunnen aanhouden.  Lukt dat uitzonderlijk niet, dan rijden we samen en steeds geldt het principe ‘samen uit, samen thuis’.

Op vraag van heel wat leden bieden we terug onze fietsuitrusting voor dames en heren aan.
Het gaat om kwalitatieve Vermarc-kledij met een heel goed zeem in de broek (LD, idem als de profrenners).

We bieden de volgende stukken (voor dames en heren) aan:

 • Trui korte mouw: € 39
 • Trui lange mouw: € 46
 • Korte broek: € 56
 • Lange broek: € 68
 • Kaos (windstopper): € 43

Nieuwe start van de Logan Bikers

Graag nemen we vanaf komende woensdag 9 april een nieuwe start met de Logan bikers.  Het is de bedoeling dat we elke woensdagavond starten om 19 u. voor een aangenaam ritje van een vijftigtal kilometer.  We splitsen ons sinds vorig jaar op in twee niveaus: een groep met een gemiddelde snelheid van een stuk(je) boven de 30 (de Fast Bikers) en een tweede groep die het wat rustiger aan doet (de Easy Bikers).  De Fast bikers hebben Gino Deschacht en Han Vermaut als wegkapitein en Paul Sanders en Geert Benoot bewaken het tempo bij de Easy bikers...

Logan Bikers - Stijgend aantal deelnemers

Wat een drietal jaren begon als een initiatief van twee Logan leden, is vandaag uitgegroeid tot een heuse wielerclub.  De Logan Bikers met wekelijks om en bij de twintig deelnemers blijkt ondertussen niet alleen Logan leden te bekoren maar ook fietsfanaten vanuit de omstreken.

Logan Bikers - Nieuwe outfit

Tijdens de laatste weken werden een 7-tal bedrijven of lokale middenstanders bereid gevonden om voor de Logan Bikers een nieuwe outfit te sponsoren.
Er werd gekozen voor een eerder sober design (zwart - grijs en een streepje oranje) aangevuld met het nieuwe Logan Bikers logo en achterop een eenvoudige vermelding van alle sponsors.

Sponsors

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider